ürünler
  Ev-Ofis Klimaları
  Multi-Sistem Klimalar
  Ticari Tip Klimalar
  VRF Merkezi Sistemler
  Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazları
  Melans Kontrol Sistemi
 
   » ÜRÜNLER - VRF Merkezi Sistemler

Heat-Pump Y Serisi
Heat-Recovery R Serisi
Su Soğutmalı WR2/WY Serileri
Merkezi Kumandalar
VRF -İç Üniteler
Su Soğutmalı Dış Üniteler
Hava Soğutmalı Dış Üniteler
Bireysel Kumandalar

City Multi VRF Sistem : Değişken Debili Klima Sistemi
Klima pazarının öncü firmalarından olan Mitsubishi Electric değişken debili klima sistemlerinde gelişmiş soğutkan ve kontrol teknolojisi uygulayarak City Multi R410A serisinde yüksek peformans ve esnek dizayn elde etmektedir.

City Multi Serisi IPM (Akıllı Güç Modülü) teknolojisi kullanarak kusursuz enerji tüketim kontrolü sağlar ve COP artışı elde edilir. IPM, 1Hz basamaklı kapasite kontrol kullanarak ortamın kontrolünün daha az güç tüketimi ile daha düzgün olmasını sağlar. Mitsubishi Electric iş hacminin %5’ten daha fazlasını verimli klimayı öğrenmek ve öncülük etmenin yollarını arayan mühendisleriyle araştırma ve geliştirme için harcar. Gelişmiş tek inverter tahrikli kompresör teknolojisi kullanımı ile City Multi serisi endüstride düşük başlangıç akımına sahip olması ile beğeni kazanmaktadır ( 16 HP YHM-A dış ünite için sadece 15 amper). Tek inverter tahrikli kompresör kullanımı sadece düşük başlangıç akımı sağlamakla kalmayıp aynı zamanda iç ortam konforunun tam sağlanmasını ve ihtiyaç duyulan iklimlendirme yüküne göre çalışmayı sağlamaktadır.

City Multi VRF Sistem’in 6 önemli avantajı
Enerji Verimi
Multi Soğutkanlı İç Ünite
Özel Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Ünitesi
Kontrol Sistemi
Teknik Servis
Proje Destek

Mitsubishi Electric City Multi VRF Sistem bünyesinde bulunan seriler :
Hava Soğutmalı :
Heat Pump S Serisi : 4~6 HP
Heat Pump Y Serisi (standart): 8~54 HP
Heat Recovery R2 Serisi (standart) : 8~32 HP

Hava Soğutmalı Yüksek COP (Hi-COP) :
Heat Pump Serisi S Serisi (Hi-COP): 8-36 HP
Heat Recovery R2 Serisi (Hi-COP): 8-24 HP

Su Soğutmalı :
Heat Pump WY Serisi : 8~20 HP
Heat Recovery WR2 Serisi : 8~20 HP

Yüksek hızlı-geniş hacimli iletişim kontrolü ile esnek yönetim sistemine sahip olan City Multi, büyük ölçekli klima sistemlerinde, yönetimin tek bir merkezden ya da her bie uzaktan kumandadan ayrı ayrı yapılmasına imkan vermektedir. Bir arayüz (Lon Works ya da Bacnet) ile bina yönetim Sistemine (BMS) bağlanabilmesi ile klima sistemleri, bina yönetim sisteminden de yönetilebilir. Yeni Nesil Kumanda G-50 ile 50 adete kadar klima cihazını gözlemlenebilir ve çalıştırılabilir. Bunun ötesinde LAN ya da telefon hattı üzerinden herhangi bir kişisel bilgisayarda Web tarayıcıından gözlem ve çalıştırma yapılabilir. Herhangi bir arıza durumunda gerekli bilgi belirtilen cep telefonuna ya da e-mail aracılığı ile bilgisayara gönderilebilir. G-50’nın özel yazılımı olan TG-2000A ile her bir iç ünitenin güç dağılım yüzdesi ve güç dağılım oranı hesaplanabilir ve bu bilgiler yazıcıdan çıktı alınabilir. Böylece kiralanacak binalarda her kiracının elektrik tüketimi ayrı ayrı faturalandırılabilir.





ANASAYFA | HAKKIMIZDA | ÜRÜNLER | KAMPANYALAR | İLETİŞİM | Mitsubishi Electrik Klima Sistemleri